Nieuws

Comfort voorop

Le saviez-vous ?

Comfort voorop

De kwaliteit, veiligheid en comfort zijn elementen waar we allemaal veel aandacht aan besteden. Daarom bieden wij op het Renteo-platform alleen vrachtwagens van het merk Theault te huur aan. Deze paardentransportvrachtwagens zijn minder dan 5 jaar oud en hebben minder dan 150.000 km gereden.

 

Naast de kwaliteit van de voertuigen van Renteo bieden we verschillende opties aan, afhankelijk van de vrachtwagens die op het platform beschikbaar zijn. We presenteren u de klassiekers...

 

1. De camera voor bewaking en achteruitrijden voor paardenvrachtwagens

De bewakingscamera is een onmisbaar element voor een zorgeloze reis! Het transport van een paard voor de eerste keer of een lange afstand kan stressvol zijn. Met dit scherm op uw dashboard kunt u live het gedrag van uw paard tijdens de reis volgen. Maar dat is niet alles... het wordt ook gebruikt als een achteruitrijcamera! Handig wanneer u moet manoeuvreren of de trailer aan de vrachtwagen moet koppelen.

 

  caméra de surveillance et de recul pour camions chevaux

 

2. Switch-model, het welzijn voorop

Het Switch-model: een topmodel op het Renteo-platform. Het unieke modulaire systeem stelt u in staat de ruimte te configureren op basis van de morfologie en het temperament van uw paarden. In sommige traditionele voertuigen reizen paarden niet altijd onder optimale omstandigheden.

Er worden verschillende configuraties van uw Renteo-vrachtwagen aangeboden, zoals:

 

  1. Dubbele deur in de Sport (of verkorte) positie met open nekstangen.
  2. Dubbele deur in de Stalle (of liggende) positie met gesloten nekstangen.
  3. Linkerdeur in de Stalle (of liggende) positie met gesloten nekstang / Rechterdeur in de Sport (of verkorte) positie met open nekstang.
  4. Deuren in de grote stalle positie voor een drachtige merrie.

 

 Een veelvoud aan keuzes voor een serene reis!

 

Modèle Switch Renteo

 

3. Dubbele zit-slaapbank voor comfort tijdens uw transport

Wie heeft er nooit van gedroomd om tussen twee wedstrijden door uit te rusten of een kleine pauze in te lassen tijdens een lange reis? Dankzij de dubbele zit-slaapbank is dat mogelijk! Verschillende vrachtwagens op het Renteo-platform bieden deze optie aan! Het comfort is er niet alleen voor uw paarden, maar ook voor u!

 

 

4. Trekhaak op uw Renteo-paardentransportvoertuig

Velen van u hebben een trekhaak nodig om een trailer achter de vrachtwagen te kunnen trekken. Om aan deze vraag te voldoen, heeft een groot aantal van onze paardenvrachtwagens deze optie! Let op, in dit geval heeft u een BE-rijbewijs nodig om de trailer te kunnen trekken.

 

Al deze opties, aangeboden door onze agenten, stellen u in staat om een voertuig van hoge kwaliteit en comfort te huren, zowel voor uw paard als voor uzelf.

 

Wacht niet 

vanaf
{devise_sigle}
Ontdekken Rekening 0 Mand Taal