Verhuur van een paardencamionette
Vervoer uw paard in een paardencamionette

Het vervoeren van paarden in lichte voertuigen is een uitstekende optie voor degenen die hun dieren over korte of lange afstanden moeten vervoeren. Paardencamionettes zijn gemakkelijker te hanteren en te parkeren dan vrachtwagens of trailers. Kies voor kwaliteit voor uw paarden met Renteo en onze geselecteerde Theault-voertuigen.


De voordelen van Theault-paardencamionettes voor het vervoer van paarden

Deze voertuigen zijn ontworpen om tot twee paarden te vervoeren. Verschillende modellen zijn beschikbaar, en verschillende configuraties zijn mogelijk: stal, grote stal (merrie en veulen) of borstbalk (anti-weefrekken) om aan te passen aan de morfologie en voorkeur van de paarden. Alle Theault-camionnettes hebben een zijlaadklep om het in- en uitstappen van het paard gemakkelijk te maken. Sommige lichte camionnettes zijn uitgerust met een trekhaak om een paardentrailer te trekken en tot vier paarden te vervoeren. De Theault-camionnettes zijn beschikbaar in een 3-persoons of 5-persoons cabine met bankbedden. De uitrusting van de camionnette is ruim opgezet om al uw materiaal gemakkelijk te kunnen vervoeren.


Reis veilig in een paardencamionette

Dankzij de uitrusting en opties van Theault-camionnettes die op het platform worden aangeboden, heeft u de garantie om veilig te reizen met uw paarden. De Theault-voertuigen staan bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Houd tijdens de reis uw paarden in de gaten met de interne camera en manoeuvreer gemakkelijk met de achteruitrijcamera."


Bekijk voertuigen

vanaf
{devise_sigle}
Ontdekken Rekening 0 Mand Taal