Verhuur van een vrachtwagenHet vervoeren van uw paarden in een vrachtwagen

Het vervoeren van paarden in een vrachtwagen met een gewicht van meer dan 3,5 ton is een goede optie voor degenen die meerdere paarden tegelijk willen vervoeren. Deze voertuigen zijn ontworpen om een groot aantal paarden te vervoeren en zijn zeer stevig en veilig. Vrachtwagen kunnen tot 12 paarden vervoeren, maar ze mogen alleen worden bestuurd met een speciaal (C) rijbewijs.


Het voordeel van Theault vrachtwagen voor het vervoeren van paarden

Met bijna 100 jaar ervaring biedt Theault voertuigen die veiligheid en comfort combineren voor u en uw paarden, dankzij onder andere de keuze voor hoogwaardige chassis en de integratie van een reeks functies zoals een comfortabele vloer, blauw/wit licht, elektrische afzuigers, paardencamera's en zelfs een achteruitrijcamera...

Bent u van plan om een tournee te maken of enkele dagen deel te nemen aan wedstrijden? Huur een Theault vrachtwagen en vervoer tot 6 paarden terwijl u profiteert van een comfortabel geïntegreerd appartement met een oppervlakte van 16 m² en geschikt voor maximaal 6 personen dankzij het uitschuifbare gedeelte.


Reis veilig in een vrachtwagen

Het huren van een vrachtwagen bij Renteo garandeert dat u gedurende de huurperiode een kwalitatieve, goed onderhouden en verzekerde vrachtwagen huurt. Dankzij de uitrusting en opties van Theault vrachtwagen die op het platform worden aangeboden, kunnen u en uw paarden er zeker van zijn dat u veilig kunt reizen.


Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vrachtwagen wilt huren.

We begeleiden je graag door het HGV-verhuurproces met Renteo. 


Contacteer ons

vanaf
{devise_sigle}
Ontdekken Rekening 0 Mand Taal