Wie zijn wij?

Wat is het Renteo platform?


Opgericht in 2014, aan de poorten van de Mont St Michel door het bedrijf Theault, is Renteo een samenwerkingsplatform tussen u en onze agenten die hun paardentransportwagen te huur aanbieden. Dus, als u op zoek bent naar een paardentransportwagen om te huren, bent u hier aan het juiste adres! Dankzij onze strenge selectiecriteria bieden we alleen kwaliteitsvoertuigen aan en garanderen we groot comfort voor u en uw paard.

Renteo begon met 50 camionettes en is blijven groeien. Sinds mei 2022 is het een dochteronderneming van de Theault Groep en staat het nu op eigen benen!

Renteo is momenteel aanwezig in 9 Europese landen met meer dan 300 camionettes beschikbaar voor verhuur. Het zet zijn reis voort naar internationale uitbreiding met nieuwe landen die binnenkort zullen volgen!Wie zit er achter Renteo?


Achter de schermen en op het veld vormen 8 personen het Renteo-team.

We zijn hier om u te helpen bij uw inspanningen, te reageren op uw verzoeken en onze agenten in dit avontuur te ondersteunen. Van klantenondersteuning tot communicatie en de promotie van onze agenten heeft Renteo twee aanvullende teams: één voor Frankrijk en één voor Europa.De voertuigen beschikbaar op Renteo


Op het Platform bieden we je alleen camionettes (camionettes of vrachtwagens) van het merk Theault aan die minder dan 8 jaar oud zijn en minder dans 200.000 km afleggen, en bestelwagens die minder dan 8 jaar oud zijn, om zo weinig mogelijk storingen te garanderen! 

Elk voertuig op het platform is verzekerd voor verhuur door onze agenten.

Het vlaggenschipmodel van het platform is de Proteo Switch, met 90% van de camionettes beschikbaar op onze website!

Dit product voldoet aan alle toepassingen dankzij zijn modulariteit. Met de PROTEO Switch hoeft je niet te kiezen tussen een stalversie of een sportversie ; u kunt direct de meest geschikte configuratie instellen voor uw paard om meer comfort te bieden.


Voor meer informatie over het model: Proteo Switch

Bovendien is er geen specifiek rijbewijs nodig om een camionette voor paarden te besturen, aangezien een B (auto) rijbewijs voldoende is!De waarden van Renteo

  • Veiligheid: Ons platform heeft een beveiligde online betaal- en boekingsservice.
  • Kwaliteit: We bieden kwaliteitscamionettes aan zodat u en uw paard in alle rust kunnen reizen.
  • Snelheid van handelen: Ons hele team staat tot uw beschikking in geval van nood, we zullen u nooit zonder antwoord achterlaten! We streven ernaar u zo snel mogelijk een oplossing te bieden.
  • Verzekering: Al onze agenten hebben hun camionette verzekerd voor verhuur (en we controleren dit natuurlijk!)


Voor meer Renteo!


U kunt al het nieuws van het platform volgen op onze sociale netwerken! Nieuwe verhuurpunten, evenementen, uitzonderlijke promoties, enz.


vanaf
{devise_sigle}
Ontdekken Rekening 0 Mand Taal