Ontdek het volledige potentieel van je Theault camionette of Paardentrailers:

Plaats het op Renteo en word een Renteo-agent
Of je nu je bedrijf wilt stimuleren met een nieuw avontuur of je maandelijkse kosten wilt verlichten, Renteo is je partner bij het behalen van je verhuurdoelen

.....

....

- Stap 1 : Neem contact op met Renteo 

  • Je bezit een Theault: minder dan 8 jaar oud en minder dan 200.000 km, of
  • Je bezit een Paardentrailers: minder dan 8 jaar oud, of
  • Je overweegt de aanschaf van een Theault Camionette

Als je jezelf in een van deze situaties bevindt, aarzel dan niet - neem direct contact op met Eva of vul het onderstaande formulier in. 

....

- Het installen van je persoonlijke ruimte

Zodra je voertuig aan onze criteria voldoet, zullen we je helpen bij het aanmaken van je persoonlijke account en je begeleiden tijdens het proces totdat het online staat. Je persoonlijke ruimte geeft je toegang tot alle informatie over je voertuig, inclusief de kenmerken, locatie en foto's. Je kunt ook je verhuurprijzen en voorwaarden aanpassen. Eenvoudig je schema controleren om te zien wanneer je Camionettes beschikbaar is voor verhuur of deze blokkeren voor persoonlijk gebruik.

...

- Je advertentie plaatsen en je voertuig promoten

Om aandacht te trekken naar je voertuig, biedt Renteo een gratis communicatiepakket waarmee je je voertuig kunt promoten in je lokale omgeving. Bovendien maken we gebruik van de invloed van sociale media en Google om actief de voertuigen te promoten die op ons platform worden aangeboden. Je profiteert ook van verhoogde zichtbaarheid tijdens de evenementen en wedstrijden waaraan Renteo deelneemt...

...

- Verhuur met vertrouwen !

Verhuur je camionettes of Paardentrailers zonder zorgen met Renteo. Je ontvangt e-mail- of sms-meldingen voor alle aankomende boekingen. Wanneer een klant je paardencamionette online reserveert, maken ze een veilige aanbetaling rechtstreeks op de website. De initiële en eindinspecties van het voertuig kunnen eenvoudig worden uitgevoerd via onze verstrekte app. Maak gewoon foto's, vul de benodigde gegevens in, en je ontvangt binnen enkele minuten je ondertekende contract. Dit contract waarborgt de beveiliging van al je verhuringen.

* Om operationele, technologische en advertentiekosten te dekken, brengt Renteo een commissie van 5% in rekening op elke verhuur gedurende het eerste jaar, en 18% vanaf het tweede jaar.

  ....

Voorbeelden van inkomsten bij het plaatsen van je voertuig op het platform

Inkomen (BTW included) ** Aftrekking van servicekosten

....

 & 

Heb je interesse in het ontdekken van de vraag die we in jouw regio vastleggen?

...

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

Business Developer Renteo

Charlotte Lenrouilly
Charlotte LENROUILLY
+32 (0)493 32 27 29
* *: Verplichte velden
** Een van de twee velden is verplicht


vanaf
{devise_sigle}
Ontdekken Rekening 0 Mand Taal