Alles wat u moet weten over de Renteo verhuur

FAQ

Bij Renteo kunt u camionnette, kleine camionnette en vrachtwagens vinden. De kleine bestelwagens zijn uitsluitend van het merk THEAULT. Ze zijn minder dan 8 jaar oud en hebben minder dan 200.000 km gereden.

Geen van onze camionnettes voor paardenvervoer heeft dit systeem.

Technische specificaties: 3m10 buitenhoogte, ofwel stal, ofwel sport, als het een "Proteo Switch" is, dan zijn ze aanpasbaar: zowel stal als sport. De gedetailleerde beschrijving van elk voertuig vindt u in de advertentie. Voor meer technische specificaties over de aangeboden camionnettes nodigen wij u uit om naar de website wwww.theault.com te gaan.

Dit zijn THEAULT-voertuigen waarvan de expertise niet meer hoeft te worden bewezen. Met het EPV-label heeft deze in Frankrijk gemaakte expertise zich bewezen op het gebied van kwaliteit, comfort en robuustheid. Het is de referentie voor hoogwaardig paardenvervoer met een camionnette.

Dit hangt af van het aantal dagen, eventuele extra kosten en de afgelegde kilometers. U vindt het tariefschema in elke advertentie en u kunt uw eigen offerte maken door de verhuurperiode te selecteren die u nodig heeft.

Renteo brengt u geen kosten in rekening. Bij het reserveren zijn alleen de tarieven van de verhuurder van toepassing.

Wanneer u een voertuig wilt reserveren, wordt u doorverwezen naar een speciale Mangopay-interface die is gewijd aan Renteo. Mangopay is een wereldwijd erkende online betaaloplossing die extra beveiliging biedt voor transacties. Bovendien maakt Mangopay gebruik van 3D Secure-authenticatie. Bovendien hebben de verhuurders een contract afgesloten met het bedrijf Theault voordat ze hun voertuig online hebben geplaatst.

Een ervaren verhuurder is iemand die voldoet aan de volgende criteria:

 • Zeer snelle respons op Renteo
 • Zeer hoog acceptatiepercentage van verzoeken
 • Zeer goede feedback van klanten

Op Renteo, als de veelgestelde vragen u niet alle gewenste antwoorden bieden (niet volledige tevredenheid), kunt u rekenen op responsieve en gekwalificeerde ondersteuning, die u bij elke stap van uw reservering zal begeleiden. Als u problemen heeft met reserveren, kunt u contact met ons opnemen via e-mail met behulp van het contactformulier of telefonisch op 06 42 46 05 70. We zullen zo snel mogelijk antwoorden. Als uw vraag betrekking heeft op het voertuig, raden wij u aan rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar ervan.

De helpdesk is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.30 uur.

Als uw vraag betrekking heeft op het voertuig, raden wij u aan rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar ervan.

Bij Renteo staat 1€ gelijk aan 1 punt. Dus door regelmatig te huren, spaart u punten en hebt u toegang tot een lijst met geschenken die u kunt bestellen via uw account, onder het tabblad "Mijn loyaliteitspunten beheren".

Dit kunnen stallen, trainingscentra, amateur- of professionele ruiters, zadelwinkels en gespecialiseerde winkels, enz. zijn. We maken geen onderscheid, onze verhuurders delen gewoon allemaal dezelfde passie voor paarden.

Bij Renteo zijn er inbegrepen kilometers voorzien, deze worden vermeld in het voertuigoverzicht en worden toegepast op basis van het aantal reserveringsdagen.

Indien nodig is het mogelijk om extra kilometers toe te voegen in stap 1 van de reservering. De prijs van extra kilometers wordt bepaald door de verhuurder. Let op: als u geen extra kilometers hebt toegevoegd en u overschrijdt het aantal inbegrepen kilometers in de reservering, kan er een toeslag worden gevraagd op de dag van terugkeer van het voertuig. De tarieven voor extra kilometers vóór en bij terugkomst van het voertuig zijn verschillend en worden bepaald door de verhuurder.

De kosten van extra kilometers zijn afhankelijk van elke Renteo-verhuurder. U vindt deze informatie in de advertentie van het voertuig.

De prijs van uw huur is gebaseerd op het aantal dagen, kilometers en extra's dat u heeft gereserveerd. Het omvat ook de verzekering.

De brandstof en de schoonmaak zijn niet inbegrepen in de huurprijs, tenzij u voor een optie kiest.

De extra kosten worden vermeld op de tweede reserveringspagina van het voertuig.

Om dit te weten, hoeft u alleen maar de naam van uw stad in te voeren in de zoekbalk op de Renteo-startpagina en de camionettes verschijnen met de aangegeven kilometers onder elke foto. Let op, met het "Agent expérimenté sur Renteo"-systeem kan het zijn dat de dichtstbijzijnde camionette niet als eerste verschijnt.

Het is ideaal om niet te wachten als u zeker bent van uw datum. Vroegtijdig reserveren stelt u in staat om u te organiseren en geen camionettes te missen, vooral tijdens drukke periodes.

Om een camionette te reserveren, gaat u naar de startpagina: www.renteo.be

Vervolgens voert u in de zoekbalk de stad in waarin u een camionette wilt vinden. In uw zoekopdracht kunt u, indien beschikbaar, de gewenste vertrek- en aankomstdatums selecteren. Klik op de "zoeken"-knop en u krijgt een lijst van beschikbare voertuigen te zien. Vervolgens selecteert u het gewenste en beschikbare voertuig volgens uw datums, vult u uw gegevens in en gaat u over tot betaling.

Om een kleine camionnette te besturen, is alleen een rijbewijs B (personenauto) vereist. Als u echter een bestelwagen of een vrachtwagen wilt huren, heeft u een geschikt rijbewijs nodig.

Als u heeft betaald voor een verhuur buiten Renteo en deze verhuur niet op uw Renteo-account verschijnt, heeft u mogelijk betaald voor een ongeldige reservering. Om hulp te krijgen, nodigen wij u uit om zo snel mogelijk contact op te nemen met het platform.

U kunt de gewenste huurperiode boeken. Het minimumbedrag is echter voor een periode van 24 uur. Als sommige Agents een halfdaags tarief aanbieden, wordt dit vermeld in hun advertentie.

U kunt met deze camionnettes buiten Nederland rijden. Let op dat u de wetgeving voor grensovergangen of lange ritten aan uw kant controleert.

Als de camionette een trekhaak heeft en nergens in de advertentie staat vermeld dat u niet kunt trekken, dan is dit mogelijk. Let op dat u de optie voor de trekhaak aanvinkt als deze beschikbaar is tegen een meerprijs.

Merk op dat om de trailer te trekken, u het BE-rijbewijs nodig heeft en uw trailer moet een eigen verzekering hebben. De camionette verzekert de getrokken trailer namelijk niet.

Dit hangt af van of de verhuurder handmatige of automatische acceptatie heeft. Als het automatische acceptatie is, wordt uw reservering geaccepteerd. Als de verhuurder handmatige acceptatie heeft, kan uw reserveringsaanvraag toch worden geweigerd. Omdat de camionnettes eigendom zijn van particulieren, kunnen ze deze nodig hebben zonder vooraf hun kalender te blokkeren.

Als u geen reactie van de eigenaar heeft ontvangen, kan het zijn dat hij uw verzoek nog niet heeft gezien. De verhuurder ontvangt een sms en een e-mail en zal in elk geval binnen 12 uur na uw verzoek antwoorden. We raden u aan uw e-mails in de gaten te houden om het antwoord van de eigenaar te zien.

Reserveringen kunnen van twee soorten zijn:

 • Automatische acceptatie, aangegeven met dit pictogram: Zodra uw reservering is betaald, wordt uw verzoek automatisch bevestigd, wordt uw betaling verwerkt en wordt uw bankrekening gedebiteerd.

 

 • Handmatige acceptatie, aangegeven met dit pictogram: Na betaling van uw reservering heeft de verhuurder 12 uur de tijd om uw reserveringsverzoek al dan niet te bevestigen. Als de verhuurder uw reservering goedkeurt, wordt uw betaling verwerkt en wordt uw bankrekening gedebiteerd. Als de verhuurder uw reservering weigert of als deze verloopt, wordt uw betaling niet verwerkt door Renteo en wordt uw bankrekening niet gedebiteerd.

U kunt een account aanmaken door naar het tabblad "Mijn account" rechtsboven te gaan of door er een aan te maken op het moment dat u uw gegevens invoert bij het maken van uw reservering.

U bent niet verplicht om een account aan te maken, maar het is gratis, verplicht u tot niets en stelt u in staat om van het loyaliteitsprogramma te profiteren.

Ga naar "Mijn account", sectie "Mijn reserveringen". Daar vindt u de benodigde details voor uw huurperiode. Houd er rekening mee dat u het voertuig ook gemakkelijk kunt terugvinden door het aan uw favorieten toe te voegen, door op de ster bovenaan de prijzen in de advertentie te klikken.

Bij het inloggen klikt u op "Wachtwoord vergeten?" en volgt u de stappen voor het opnieuw instellen.

De website accepteert alleen betalingen met creditcard. Alleen VISA- en MASTERCARD-kaarten worden geaccepteerd. American Express wordt niet geaccepteerd. Zorg ervoor dat u beschikt over de methode voor veilige betalingsverificatie op uw creditcard. Zo niet, neem dan contact op met uw bank.

Wanneer u een reserveringsaanvraag doet met een acceptatietermijn van 12 uur, wordt na het voltooien van uw betaling aangegeven dat een bankgoedkeuringstijd van één uur nodig is. Dit betekent dat de verhuurder uw aanvraag binnen een uur zal ontvangen. Vanaf dat moment heeft hij 12 uur om deze te accepteren of te weigeren. Als de betaling binnen het uur niet door de bank wordt goedgekeurd, ontvangt u een e-mailmelding. U moet dan de procedure opnieuw starten.

Uw bankrekening mag niet worden gedebiteerd als uw verzoek is geweigerd. De online bank Mangopay stuurt automatisch een annuleringsbericht naar uw bank, die de middelen dan binnen enkele seconden moet vrijgeven. Over het algemeen hebben banken, vooral online banken, maximaal 3 weken om terug te boeken. In normale omstandigheden gebeurt dit binnen 10 minuten. Als u desondanks geen terugbetaling ontvangt, kan het zijn dat het annuleringsbericht niet correct is verwerkt. In dat geval nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen, zodat wij u het annuleringsbewijs kunnen sturen om aan uw bank te overhandigen. Met behulp hiervan kan uw bank het bestelnummer traceren en het proces versnellen zodat u sneller wordt terugbetaald.

Uw rekening wordt afgeschreven zodra de verhuuraanvraag is geaccepteerd. Voor reserveringen met automatische acceptatie wordt u dus automatisch gedebiteerd.

U vindt de openingstijden van uw verhuurder in de advertentie van het voertuig onder de kalender en de recensies onder "Openingstijden".

U vindt de contactgegevens van uw verhuurder in de bevestigingse-mail zodra uw reservering is bevestigd.

Aangezien alle camionettes eigendom zijn van verschillende eigenaren, moeten ze op dezelfde locatie worden opgehaald en teruggebracht.

Het is mogelijk om een reservering te maken op een gesloten dag. In dat geval moet u het voertuig de avond ervoor ophalen en de volgende ochtend terugbrengen. Het platform is zo ontworpen dat er in dit specifieke geval geen extra kosten in rekening worden gebracht. Let wel op dat als de dag ervoor of de dag erna ook gesloten zijn, er een extra huurdag wordt berekend.

U ontvangt de factuur voor uw huur automatisch per e-mail 3 dagen na het einde van uw huurperiode. Als de huur bij een particulier is gedaan, is er geen btw van toepassing. U vindt de zin "Verhuurder onderworpen aan btw" op de reserveringspagina van de advertentie als deze een professional is en dus btw in rekening brengt als u ook een bedrijf bent.

Uw code moet worden ingevoerd tijdens de betalingsfase in het vak "Promotiecode". Het is slechts mogelijk om één promotiecode tegelijk te gebruiken.

 • De camionnette: op de advertentie onder de kalender.
 • De verhuurder: door te klikken op
 • De website: https://www.equitrust.fr/fr/review/sites/www.renteo.eu/

U kunt om annulering van uw reservering vragen vanuit uw account.

De annuleringsvoorwaarden worden gekozen door de verhuurder en zijn te vinden in elke advertentie van het voertuig. RENTEO biedt de volgende annuleringsmogelijkheden:

Flexibele annuleringsvoorwaarden:

 • Annulering tot 48 uur voor het ophalen van het voertuig, 95% terugbetaling van het reserveringsbedrag.
 • Annulering minder dan 48 uur voor het ophalen van het voertuig, geen restitutie mogelijk.

Gemiddelde annuleringsvoorwaarden:

 • Annulering tot 7 dagen voor het ophalen van het voertuig, 95% terugbetaling van het reserveringsbedrag.
 • Annulering tussen 7 dagen en 48 uur voor het ophalen van het voertuig, 50% restitutie.
 • Annulering minder dan 48 uur voor het ophalen van het voertuig, geen restitutie mogelijk.

Strikte annuleringsvoorwaarden:

 • Annulering tot 7 dagen voor het ophalen van het voertuig, 95% terugbetaling van het reserveringsbedrag.
 • Annulering minder dan 7 dagen voor het ophalen van het voertuig, geen restitutie mogelijk.

Als u uw reservering wilt annuleren, kunt u dit doen vanuit uw account.

Uw annuleringsverzoek wordt vervolgens naar de verhuurder gestuurd, die uw verzoek zal beoordelen en zal reageren volgens de annuleringsvoorwaarden zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden.

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met uw verhuurder via de contactgegevens die u hebt ontvangen in de bevestigingse-mail.

Bij een terugbetaling op het platform stuurt Mangopay, onze bankpartner, automatisch een annuleringsbericht naar uw bank.

Zodra de verhuurder de annulering uitvoert, wordt u onmiddellijk terugbetaald, afhankelijk van de banktermijnen van uw bank.

Over het algemeen hebben banken, met name online banken, tot 3 weken om terug te boeken. In normale omstandigheden wordt deze terugboeking binnen 10 minuten maximaal uitgevoerd.

Het is de verhuurder die u zal terugbetalen, via het platform of onder bepaalde voorwaarden rechtstreeks. Renteo dient alleen als bemiddeling.

Als de annulering afkomstig is van de verhuurder, moet hij uw reservering op Renteo annuleren en zelf 100% van het bedrag rechtstreeks aan u terugbetalen, evenals de creditnota verzenden.

U heeft geen toegang om een reservering te wijzigen nadat deze is gemaakt op uw Renteo-account. U kunt echter contact opnemen met uw verhuurder zodat hij de datums voor u kan wijzigen of toevoegen.

Dit is zeker mogelijk, met goedkeuring van uw verhuurder. U hoeft alleen maar contact met hem op te nemen zodat hij een annulering kan uitvoeren en u het tegoed kan verstrekken of uw reservering direct kan verplaatsen naar een andere datum.

U kunt contact opnemen met uw verhuurder om te zien of dit mogelijk is en hem vragen uw verhuur te verlengen door de bijbehorende betaling te regelen. Let op, als u de vrachtwagen later terugbrengt dan oorspronkelijk gepland in uw verhuur, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Bij het ophalen van het gehuurde voertuig, zorg ervoor dat u de volgende documenten bij u heeft:

 • Een identiteitsbewijs van de persoon die de reservering heeft gemaakt.
 • Een kopie van de bevestigingse-mail.
 • Het rijbewijs van de bestuurder (of de rijbewijzen als er meerdere bestuurders zijn).
 • De borg. Als u met een creditcard betaalt, let dan op uw bestedingslimiet.

Bij het ophalen en terugbrengen van het voertuig, reserveer wat tijd (ongeveer 20 minuten) voor de uitwisseling van documenten en de inspectie van de staat.

Ja, het is voldoende om alle rijbewijzen ter plaatse mee te nemen en uw verhuurder goed op de hoogte te stellen, zodat alle bestuurders worden genoteerd op het inspectierapport. De persoon die de camionnette ophaalt, moet een kopie van uw identiteitsbewijs en uw bevestigingse-mail bij zich hebben.

Om dit te doen, moet u van de dag ervoor tot de volgende dag reserveren. Het tarief voor een huurdag wordt berekend over een periode van 24 uur. Als u uw huur voor slechts één dag hebt geboekt, moet u zich aan uw tijdschema houden. Anders kunt u contact opnemen met uw verhuurder om te zien of deze bereid is tot een regeling. Als dat niet het geval is, moet u uw huurperiode respecteren, hetzij door op de opgegeven datum te verschijnen, hetzij door een extra huurdag te betalen. Als u uiteindelijk annuleert, wordt er geen restitutie verleend.

Over het algemeen is er altijd ruimte om uw auto achter te laten op de plaats waar u de camionnette ophaalt. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met uw verhuurder nadat de huur is geaccepteerd.

Het rijden met een camionette voor paarden is gemakkelijk en u zult snel wennen aan het comfort van de kleine THEAULT-camionette, met name vanwege hun hoogte. U moet echter wel goed letten op de afmetingen. Bruggen, smalle wegen, bomen, rotondes, stoepen, enzovoort. De wegen die u gemakkelijk kunt nemen met een kleine stadsauto zijn niet noodzakelijkerwijs eenvoudig met een camionette voor paarden. U moet uw route dienovereenkomstig plannen en mogelijk omwegen maken. Bij het nemen van rotondes, draaien, parkeren, enzovoort, moet u alle hoeken controleren.

Het is vergelijkbaar met een auto van categorie B. Deze voertuigen zijn echter groter dan wat u gewend bent te besturen. We raden u ten zeerste aan om zeer voorzichtig te zijn bij het manoeuvreren. De meeste van onze camionettes zijn uitgerust met een achteruitrijcamera om u te helpen bij het sturen van het voertuig. Bij het ophalen van de huur legt de verhuurder u de kenmerken en functies van het voertuig en de apparatuur uit. Aarzel niet om al uw vragen te stellen.

Dit hangt af van de voorwaarden van elke verhuurder. Als er niet wordt vermeld, noch in de uitrusting, noch in de beschrijving, noch in de voorwaarden dat huisdieren niet zijn toegestaan, dan kunt u ze meenemen. Niettemin is het raadzaam om vooraf telefonisch contact op te nemen met de verhuurder. Houd er rekening mee dat, zelfs als huisdieren zijn toegestaan, u verantwoordelijk bent voor eventuele schade veroorzaakt door het dier, en dat de kosten hiervan volledig voor uw rekening komen.

Het is volkomen normaal dat u geen enkel contract hebt ontvangen. U heeft de volgende contracten:

 • De Algemene Gebruiksvoorwaarden van het platform (CGU), die de relatie regelen tussen u en de verhuurder en die u onderaan de pagina op de website kunt vinden.
 • Het inspectiecontract dat ter plaatse wordt opgesteld bij het ophalen van de huur tussen de verhuurder en uzelf. U ontvangt dit contract niet vooraf, omdat het alleen ter plaatse wordt ingevuld en ondertekend. U ontvangt het na het ophalen van het voertuig en na het terugbrengen van het voertuig.

Als u een probleem ondervindt tijdens uw huur, dient u contact op te nemen met de verhuurder van de bestelwagen.

Als u tijdens uw huur geflitst bent, kunt u de verhuurder bij terugkomst op de hoogte stellen. Hij zal de boete ontvangen en u als bestuurder bij de betreffende autoriteiten aanmelden. U ontvangt de boete zoals u die zou ontvangen voor uw eigen voertuig.

Er zijn verschillende mogelijke gevallen:

 • Als het voertuig beschadigd is maar u nog steeds in staat bent om uw huur te voltooien: Meld dit onmiddellijk aan uw verhuurder. De schade zal worden vermeld in het retourrapport en aan u worden gefactureerd.
 • Als de schade uw voortzetting van de huur belemmert: Meld dit onmiddellijk aan uw verhuurder en, indien de verhuurder hier recht op heeft, aan de bestelwagenbijstand, anders aan een takelwagen. De verhuurder zal vervolgens een beroep doen op zijn verzekering en de nodige stappen ondernemen.
 • Als het een ongeval betreft: Meld dit onmiddellijk aan uw verhuurder en vul het schadeformulier in met de persoon waarmee het ongeval heeft plaatsgevonden. Bel daarna de bijstand of de takelwagen om u en de camionnette te laten wegslepen. Als de verhuurder recht heeft op bijstand voor paarden en de paarden zich in de camionnette bevinden, moet u vervolgens de bijstand voor paarden inschakelen. Anders moet u zelf een oplossing vinden om uw paarden veilig te laten vervoeren.

Meld dit onmiddellijk aan uw verhuurder. Kijk of u of uw verhuurder een oplossing kunt vinden. Zo niet, neem dan contact op met de bijstand of anders met een takelwagen.

In de eerste plaats moet u contact opnemen met uw verhuurder.

 • Als er een geïdentificeerde derde partij is, moet u het schadeformulier samen met die persoon invullen, een kopie bewaren en deze bij terugkomst naar uw verhuurder sturen zodat hij de nodige stappen kan ondernemen met zijn verzekering.
 • Als er geen geïdentificeerde derde partij is en u hulp nodig heeft, moet u ofwel de bijstand bellen als uw verhuurder dit in zijn verzekering heeft, ofwel een takelwagen.

Het Renteo-platform faciliteert de communicatie tussen de verhuurder (eigenaar van de bestelwagen) en u. In geval van problemen tijdens de huur nodigen wij u uit om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar van de camionnette. Zijn contactgegevens staan in de bevestigingsmail van de reservering die u heeft ontvangen.

De inspectie van het voertuig is een belangrijk moment tussen de verhuurder en u. Het moet zorgvuldig worden uitgevoerd en alles moet worden genoteerd. Als u een onvermelde afwijking ziet in de inspectie, raden wij u aan om uw verhuurder hiervan op de hoogte te stellen voordat u de inspectie ondertekent.

De verhuurder kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige claim buiten deze termijn.

Als u de camionnette eerder wilt retourneren, moet u contact opnemen met uw verhuurder om hem te waarschuwen en samen de retourtijden te bespreken. U kunt de camionnette niet retourneren als de verhuurder niet ter plaatse is. Het inkorten van een reservering geeft u geen recht op restitutie.

Als het een vraag betreft over de verhuur, de huurprijs of de camionnette, moet u contact opnemen met uw verhuurder. Als het een technische vraag betreft over het Renteo-platform, zoals uw Renteo-account of het loyaliteitsprogramma, kunt u contact opnemen met het platform zelf.

Als u het voertuig na het geplande tijdstip retourneert, kunt u in de eerste plaats de verhuurder in moeilijkheden brengen als er na u een andere klant gepland staat. Als het een bedrijf betreft, kunt u geblokkeerd raken en moet u het voertuig de volgende dag terugbrengen. In ieder geval kan de verhuurder u in deze gevallen een toeslag in rekening brengen.

Het is altijd raadzaam om de benen van het paard te beschermen tijdens het transport om het risico op blessures te beperken (transportbeenbeschermers of rustbandages).

Aan elke voertuigklasse wordt een specifiek tarief toegewezen voor tolheffing. In het geval van kleine camionettes voor paarden, valt u onder klasse 2 (Middelgrote voertuigen).

Alle camionnettes op ons platform zijn verzekerd voor verhuur. Elke verzekering heeft een eigen risico in geval van schade. Uw borg kan dus worden ingehouden indien nodig. U kunt een aanvullende verzekering afsluiten, bijvoorbeeld om het eigen risico te dekken in geval van problemen.

U heeft een aansprakelijkheidsverzekering nodig voor uw vervoerde paard.

Het platform verzekert niet. Alleen de verhuurders hebben hun eigen verzekering. Als u uw paard wilt verzekeren tijdens het transport, moet u zelf de nodige maatregelen nemen.

Zorg ervoor dat u voldoende tijd plant voor het schoonmaken van de camionette voordat u deze terugbrengt. Ook moet de camionette volgetankt worden ingeleverd. Als deze voorwaarden niet worden nageleefd, heeft de eigenaar het recht om u een extra vergoeding in rekening te brengen.

De borgsom wordt rechtstreeks beheerd door de verhuurder en wordt bij het ophalen van het voertuig gevraagd.

Aangezien het om een borgsom gaat, wordt deze in bewaring gehouden en teruggegeven bij terugkomst van de huur als het voertuig in dezelfde staat wordt ingeleverd als bij vertrek. De vorm en het bedrag van de borgsom worden vermeld in de verhuurvoorwaarden van elke verhuurder. Let op: als de borgsom wordt gevraagd als een pre-autorisatie op uw creditcard, dient u eerst uw creditcardlimiet te controleren.

Zoals vermeld in onze algemene voorwaarden (artikel 3.6): "Dit bedrag zal geen rente opleveren en zal aan de gebruiker worden terugbetaald na de teruggave van het voertuig, onder aftrek van eventuele nog verschuldigde huur en herstelkosten veroorzaakt door de fout van de gebruiker bij het gebruik van het voertuig en geconstateerd in het document dat op tegenspraak is opgesteld op de dag van teruggave."

De overeenkomstige cheque voor de borg wordt teruggegeven of de bankpre-autorisatie wordt opgeheven na de teruggave van het voertuig, onder aftrek van eventueel nog verschuldigde huur en de kosten voor herstel die zijn veroorzaakt door uw nalatige gebruik van het voertuig en die zijn vastgesteld in het document dat tegenstrijdig is opgesteld op de dag van teruggave.


 

 

Nadat uw reservering is afgerond, ontvangt u binnen enkele dagen een e-mail van Equitrust waarin u wordt uitgenodigd om een beoordeling achter te laten over de verhuurder, de camionnette en de website.

Ga naar het tabblad "Word een verhuurder" om alle informatie te vinden. Door rechtstreeks contact op te nemen met Renteo, krijgt u persoonlijke begeleiding om samen te onderzoeken of u al dan niet op ons platform kunt worden vermeld.

vanaf
{devise_sigle}
Ontdekken Rekening 0 Mand Taal